keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Yöjubailua...

Heippa!

Täs on pari päivää tullut puuhattua kaikennäköistä ja T:kin nähty puistossa auringonoton ja juoruamisen merkeissä. Huomenna mennään ennakkonäytökseen tsekkaamaan Ranskalainen viikonloppu. Tänään tein leap of faithin...mut siit lisää myöhemmin..ehkä. Eilen otin aurinkoa tossa meidän omalla terdellä Versace for H&M-biksuissa, jotka otin käyttöön.
Ihokin alkaa pikkuhiljaa saada väriä...kiitos Yves Rocherin asteittain ruskettavan voiteen.Ehkä paras tähän asti kokeilluista ja purkkikin on melko riittoisa. Parina päivänä oon käyttänyt aurinkopuuterin alla sitä Yves Rocherin sunkissed-geeliä ja itse tykkään kyl tosi paljon. Tekee luonnollisen hieman päivettyneen lookin tällaselle valkonaamallekkin. T:kin sanoi tänään et onpa sul kivasti päivettyneet kasvot ni sanoin et kuule ihan on sen meikkigeelin ansiota. En oo hirveästi nyt uskaltanut meikata kun mul on silmät kutissu ja vähän vuotanutkin viikonlopusta asti ja lisäks kokoajan aivastuttaa. Mikäköhän kasvi nyt kukkii..ku mul on nää samat oireet joka vuosi näihin samoihin aikoihin tässä keskikesällä. Ostin tossa muuten eilen Gina Tricosta uudet rintsikat. Susanna-push upit valkoisena kun valkoinen toimii parhaiten toppien ja teepparien alla. Oon melko ylpeä itsestäni kun olen osannut käyttäytyä melko hyvin vaikka alennusmyynnit ovatkin alkaneet, mutta pakko koittaa vähän säästää kun ostan mielummin jotain Tallinnasta kun ens viikolla mennään. Varasin tänään itselleni Virun kauneushoitolasta kulmaluun depilaation,että ei tarvii hetkeen nyppiä. Viimeks ku kävin niin oli varmaan kaks viikkoa sileenä ja hintakin on alle 4€.
Tänään tullut kuunneltua Poisonia...mul on joku kasari-rokki fetissi kun viimeaikoina on eniten uponnut tällainen musiikki. No oonhan mä kyl aina Bon jovista tykännyt,mut nyt oon löytänyt noi muutkin. Ois mahtavaa nähdä noita bändejä livenä. Jovit oon nähnyt kaks kertaa. Huomenna vois vaikka laittaa jotain mukavaa päälle ja pyytää T:tä valokuvaamaan leffan jälkeen :) Vähän tylsiä noi itse peilin edessä otetut kuvat nimittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti