tiistai 24. heinäkuuta 2012

Louboutinit mulle,kiitos :)

Hello!

Anteeksi kun en ole ehtinyt päivitellä pariin päivään,mut enpä ole tässä ihmeempiä puuhaillutkaan paitsi tänään. Eilen mulle oli tullut vihdoin toi tonnin lahjakortti Net-A-Porteriin, josta siis saa kaikenlaisia luksustuotteita jos ei joku tiennyt. Eilen illalla pähkäilin et mihin käyttäisin lahjakorttini. Olin jo aikaisemmin lähestulkoon päättänyt tilaavani Mulberryn Bayswaterin Oak-värisenä. Nyt noita Bayswatereita ei ollut enää kuin punaisena, joten tein muutoksen suunnitelmiin. Ja tilaukseen lähtivät seuraavanlaiset jutut:
Christian Louboutinin Pigalle korkkarit matalampana versiona eli 10cm koroilla. Maksoivat 425€


Marc Jacobsin laukku, joka oli kans 425€. Jotenkin toi laukku oli vaan niin kiva et päädyin siihen enkä jäänyt odottamaan Mulberryä vaikka niitä olisikin ehkä tullut myöhemmin lisää.

Michael Korsin mustat tollaset aika perus korkkarit 9cm:n korolla. Noi oli vähän edullisemmat eli 110€
Viel jotain tuli tilattua pisteenä i:n päälle: nimittäin nämä
Diane Von Furstenbergin kuulokkeet, joilla oli hintaa 20€. Noi nyt otin oikeastaan vaan sen takia, että sain ton tonnin täyteen. Postikulut oli Expressinä 25€, jos haluaa saada ostokset 2-3 arkipäivässä. Noihan tulee siis Englannista. Itselle jäi siis vielä 5€ maksettavaksi.. Paketin pitäis olla mulla viimeistään perjantaina ja hauska nähdä tuleeko se postiin vai taas jonkin näköisellä DHL:llä suoraan koti ovelle. Oliko hyvät valinnat? Mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti