lauantai 14. heinäkuuta 2012

Shoppailuja

Heips!

Niinku edellises postauksessa lupasin niin nyt tulee sit noita mun ostoksia Tallinnasta ja henkkamaukasta...Kuvat eivät ehkä ole niin pro-laatua kun otin ne vaan hätäsesti eilen illalla.
Behrskasta ostin tuollaisen vaaleanharmaan löysähkön neuleen.Ton juttu on noi sivuhalkiot helmassa. Ihanan ohutta ja pehmeää neuletta ja oli alessa vajaa 8€.
Stradivariuksesta lähti mukaan luonnonvalkoinen pitsitoppi. Tää oli kans alessa jotain 15€. Kivaa pitsitoppia olinkin jo hakenut jonkin aikaa ja sitten tää kolahti. Tää oli viel ainut valkoinen jäljellä tuolla ja viel S kokoa. Kävi hyvä tuuri. Tää on taas niitä toppeja mihin laitetaan alle ainoastaan olkaimettomat rintsikat.
Farkkutakin väri ei ehkä tuu tässä kuvassa hirveen hyvin esiin,koska se on oikeasti vaaleampi kun täs kuvassa. Tääkin on Stradivariuksesta ja ei ollut alessa vaan maksoi noin 40€. Mut farkkutakki oli maximekon kanssa ehkä eniten se juttu mitä tuolta hain,mut maximekkoa en löytänyt. Tää takki oli just eikä melkein sellainen kun olin hakenut niin ei tarvinnut paljoa miettiä et otanko sen. Noi koriste vyölenkit on viel piste i:n päälle. Stradivarius ja Behrska on molemmat siis espanjalaisia vaateketjuja eikä kumpaakaan löydy ikävä kyllä vielä suomesta. En edes tiedä tulevatko missään vaiheessa tänne. Behrskan vaatteita saa kyllä suomesta helsingin city centerissä sijaitsevasta outletistä,mut yleensä ne on ollut vähän jämä osastoa. Noissa molemmissa mitoitus on melko pientä ja itse 36 kokoisena otan vaihtelevasti S tai M kokoa. Housuista toi 36 on kyllä yleensä ihan sopiva,mut esimerkiksi toi takki on M kokoa. Sit siirrytään henkkamaukka osastoon.
Tilasin H&M:ltä kaks toppia ja tää on niistä eka. Tää oli pakko saada ton kuvioinnin ja virkatun selkäosan takia. Tästäkin toi divided 36 oli ihan sopiva. Henkkamaukan koot mun mielestä vastaa yleensä tosi hyvin kokoaan. Joskus jopa vähän isoja paitsi divided malliston vaatteet voi olla joskus nafteja kun ne on kuitenkin nuorille suunnattu.
Sit viel tämmöinen mustavalkoinen kuviollinen lörttötoppi. Sopii vaikka punaisten farkkushortsien kaveriks. Mul tuli tos tilauksessa viel sellainen olkipunoskassi mut en jaksanut sitä kuvailla. Mut sellaset shoppailut...mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti