keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Sunny honey...

Hellurei...

Istuskelen taas tässä meidän kuistilla, tällä kertaa ilman viinilasia:) Ja aivastelen kun heinänuhaa pukkaa väkisin päälle.

tuubitoppi,H&M ja keltaiset farkkushortsit,H&M

Eilen oli muka jotenkin niin kiire ettei ehtinyt kirjoittaa. Heräsin tänään taas vasta puolen päivän aikaan kun sain viime yönä unta vasta kolmelta...no periaatteessa omaa syytä kun innostuin viaplaysta katsomaan Sinussa on se jokin -leffaa, jonka oon joskus nähnytkin. Kyseessä on siis sellanen high school-leffa vuodelta -99. Noita tollasii nostalgia pläjäyksiä omilta teinivuosilta on joskus ihan kiva katsella ja huomata miten ysäriä silloin vielä oli porukoiden tyyli.
Vähän kuvaa mun hienoista Dior Glossy1-aurinkolaseista, jotka ostin muutama kesä sitten. Ihan aidot ovat ja Italialaisesta optikkoliikkeestä tilatut. Maksoivat siellä noin 200 euroa ja Suomessa noi lasit oli 300€. Jos haluaa tilata itselleen aidot merkkiaurinkolasit edullisemmin niin suosittelen www.giarre.com . Sieltä ei mun mielestä enää saa Diorin aurinkolaseja, mutta lähestulkoon kaikkia muita merkkejä kyllä. http://www.giarre.com/glasses/rayban-model-rb2140-originalwayfarer-901-54.php Tossa on linkki esimerkiks noihin perus Raybanin Wayfarer-aurinkolaseihin. Suomessa hintaa noin 140€ ja tuolla vajaa 80€ ja noilla on nopea DHL:n toimitus eli tuovat lasit suoraan kotiovelle ja lisäks niillä on tosi toimiva asiakaspalvelu. Mulla oli jotain häikkää lasien maksamisen kanssa niin sain sieltä tosi nopeasti vastauksen muin meiliin. Suosittelen lämpimästi ja viel ehtii tilaa hyvin täks kesäksi. Niin siis Suomessa ei ollut edes tota mun aurinkolasien väriä sillon myynnissä,oli vaan jotain mustia ja toi värihän on tollanen Creme eli luonnon valkoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti