tiistai 19. kesäkuuta 2012

Täydellisen kesämekon metsästys

Tänään olen oikeastaan ollut vaan kotona, mitä nyt käväsin tuossa postissa hakemassa paketin. Paketissa oli kaksi Lorealin Feria-hiusväriä, jotka olivat sävyltään erittäin kirkas tuhkanvaalea. Taidan kuitenkin pitäytyä tämän hetkisessä värissäni. Tai musta lähinnä tuntuu, että noilla väreillä mun hiuksista ei tulis niin luonnollisen näköset kun haluan niiden tällä hetkellä olevan. Toi väri ois ihan ok raitoina mut koko tukkaan ei kiitos. Asiasta toiseen. Olen tässä jo jonkin aikaa eli ehkä noin kuukauden päivät etsiskellyt itselleni täydellistä kesämekkoa, lähinnä vähän juhlavampaa, mutta myös arkikäyttöön olisi kiva löytää uusi mekko. Parhaimmat nettikaupat mekon metsästykseen ovat mielestäni Nelly.com, Bubbleroom ja Bootz. Nelly.com on muutenkin ihan paras. Jos ei sieltä jotain löydä niin sitä ei oikeesti edes tarvii. Mut nyt asiaan:
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/reverse-1401/frill-aztec-border-dress-209437-14/
Juhlamekot , Frill Aztec Border Dress , Reverse - NELLY.COM

Tässä näppärän näköinen mekko, jossa yläosassa tollainen kiva maya-kuviointi. Hintaa ihanuudella on Nellyllä noin kuusikymppiä.
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/john-zack-911/slash-neck-lace-dress-911011-13/
Juhlamekot , Slash Neck Lace Dress , John Zack - NELLY.COM

Tän kesän ehdoton juttu on vaalea pitsi mekoissa ja topeissa. Itseltä löytyy tämä mekko mustana :)

Lavis Dress


Tämmöinen Vilan mekko löytyis Bubbleroomista.Pohdin vaan, että näyttäiskö se mun päällä yöpaidalta tai äitiysmekolta. Mut kokeilemallahan se selviäis.


Hannao Dress




Timmo Smock Dress


Ylempi mekko saattais olla sinikukallisena mun ykkösvaihtoehto ja alemmassa myös ihana leikkaus ja väri. Molemmat mekot on Vilan ja Bubbleroomilta.

Bubbleroomilta löytyis viel ihan täydelliset sandaalit, jotka kävis noihin lähes kaikkiin mekkoihin :

Sandaler, Leah


Mikä oli kivoin mekko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti