maanantai 25. kesäkuuta 2012

Dancing in the rain...

Heippa!


Tässä on satanut huolella jo pari päivää ja sateen on luvattu jatkuvan ainakin torstaiseen, joten nytpä teenkin postauksen kumisaappaista ja ehkä muistakin sadevarusteista. Aloitetaan mun suosikkikumppareista eli Hunter wellington bootseista. 
Hunter saappaiden tarina alkoi 1856 kun amerikkalainen yrittäjä ja kumisaapas asiantuntija Henry Lee Norris saapui Englantiin ja perusti yrityksen jonka nimi oli the North British Rubber Company , josta tuli myöhemmin Hunter Boot Ltd. Ensimmäinen wellington pari suunniteltiin jo 1955 ja se oli maailman ensimmäinen ortopedinen kumisaapas. Tämä malli lanseerattiin yhdessä Royal Hunter saappaiden kanssa. Hunter saappaat liitetään brittiläiseen monarkiaan ja englantilaiseen maalaiselämään ja he ovatkin jo pitkään toimittaneet Ison-Britannian kuningashuoneen metsästyssaappaat.Hunter- kumisaappaita valmistaa yhä Hunter Boot Ltd. Saappaiden avainsanoja ovat sopivuus, mukavuus, kestävyys ja suorituskyky. Korkealaatuisten saappaiden ominaisuuksiin kuuluu niin ikään jalkaholvia tukeva muotoilu, antibakteerinen vuori sekä ainutlaatuinen lateksirakenne, joka tekee kengistä vahvat ja joustavat. Viimeisimmän tekniikan, parhaiden materiaalien ja salaisen valmistusprosessin ansiosta Hunter-saappaat kestävät vuosia vaikeissakin olosuhteissa.
                     
Omat mustat Hunterini ostin viime kesänä Nelly.comista ja ne maksoivat noin 130€. Koska ne on valmistettu luonnonkumista, niin niistä täytyy pitää vähän erilailla huolta kun taviskumppareista. Jo talven säilytyksen jälkeen kumisaappaat olivat menneet ihan harmaiksi. Tätä varten ostin Ziosta Hunterien oman puhdistusaineen. Eli kumisaappaat tulee huuhdella juoksevan veden alla ja poistaa mahdolliset roskat. Tämän jälkeen  niiden pitää antaa kuivua itsekseen. Kun saappaat ovat kuivat, puhdistusainetta suihkutetaan noin 15cm etäisyydeltä pienelle alueelle kerrallaan ja kiillotetaan kankaalla tai esim. vanhalla pyyhkeellä. Älä kuitenkaan suihkuta saappaiden pohjaan,koska niistä tulee muuten liukkaat.  tämän jälkeen kaikki ylimääräinen puhdistusaine pyyhitään pois saappaiden pinnalta. Jos haluaa vielä paremman tuloksen, voi saappaat vielä tämän jälkeen kiilloittaa Hunterin Instant shine sienellä. Oman sieneni tilasin Asokselta noin kolmella punnalla. Sieni on tossa ylä kuvassa saappaiden vieressä. Sienellä puhdistettaessa ei ole kuitenkaan tarkoitus painaa ja hangata liikaa.



Tässä viel kuva tosta Boot buffer puhdistusaineesta, joita saa ainakin Ziosta ja Stockmannilta. Niin ja en siis voi kuin kehua noita kumisaappaita. Käytin noita ennen Nokian Hai-saappaita ja ne oli ihan järkyttävän lonksuvat ja just sellaset tosi huonot kävellä niinkuin perinteiset kumisaappaat yleensä on. Mut Hunterit on jotain ihan muuta. Ne istuu jalkaan ihan älyttömän hyvin ja vastaa mielestäni koko merkintäänsä. Eivätkä todellakaan lonksu jaloissa. Ovat siis todella hyvät kävellä. Jossain vaiheessa ostan varmaan noi vielä jossain muussakin värissä tai mallissa :)


Hunter: Original Brit

Brandoksella ois noi ihanuudet tolla lippukuvalla <3 ja nää söpöt korallin väriset...voiks oikeasti tykätä kumisaappaista näin paljon...

Hunter: Original Gloss


Le Chameau:lla on kanssa kivoja kumisaappaita, jotka on melko paljon saman oloisia kuin Hunterit ja heidän saappaita on nähty esimerkiksi Herttuatar Catherinella ja  Prinssi Harrylla.




I LIKE:

Iris 2 by Le Chameau at Zappos.com

Iris 2 by
Le Chameau
Zappos.com - Powered by Service


Sadetakkeja etsiessäni löysin melko kivan Asokselta



Ja Moschinon söötti sateenvarjo myös Asokselta. Asoksella oli aika kivat valikoimat sateenvarjoja muutenkin.

Nellyllä ja Brandoksella on molemmilla mahdollisuus maksaa erissä, joten tilaaminen ei käy kukkarolle kerralla niin kalliiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti