torstai 21. kesäkuuta 2012

Jussia odotellessa :)

Hellou!!!

Tänään kävin taas ilta-päivällä keskustassa pyörähtämässä. Porthanian Unicafessa söin sellasta hyvää kalkkunakastiketta..nam ja sen jälkeen suunnistin opiskelijakirjastoon palauttamaan yhden kirjan. Lainasin myös pari kirjaa. Kurssikirjan sosiologian johdantokurssille, jonka käyn kesäkurssina sekä Annie Proulxin uusimman...en nyt muista sen nimeä, mut joka tapauksessa sellanen novellikokoelma. maksoin myös yhden laskun ku täs hiton macis ei toimi sampopankki sen jälkeen ku vaihdoin uuden nettitikun. Vikaks kävin viel Foorumin alkos ostamas roseevinkkupullon huomiseks. Juotiin kyl tos äidin kans jo lasilliset ja nautiskeltiin auringosta meidän kuistilla. Toi vinkku on ranskalaista ja Fleur de Nina nimistä. Plussaa on,että toi on muovipullossa niin kätevämpi kantaa mukana. Korkkikin on helppo avata ja sulkea :D Mul on huomiseks 3/4 vinkkua ja yks olvin mojito-lonkero et eiköhän niillä selvitä. Tarkoituksena ois mennä huomenna grillaamaan kaveriporukassa yhden kaverin kotiin,joka on muuttamassa omakotitalosta vanhempien luota kerrostaloon niin nää on ikäänkuin läksiäisbileet.
Ai niin tein tos viel sellasen ihan pienen ja pikasen tilauksen henkkamaukalle mis oli vissiin kolme juttuu:

Laukku

Laukku – H&M:stä

http://www.hm.com/fi/s/03BLLC
Olkilaukku, jossa tekonahkaiset kantokahvat ja päällä vetoketju. Laukussa on kaksi sisälokeroa. Vuorattu. Koko 35x49 cm.
H;amp;Mwww.hm.com


Toppi

Toppi – H&M:stä

http://www.hm.com/fi/s/03BLLF
Toppi pehmeää eläväpintaista trikoota. Toppi on hieman helmaa kohti levenevä. Laskostetussa pääntiessä koristesolmut.
H;amp;Mwww.hm.com


Toppi

Toppi – H&M:stä

http://www.hm.com/fi/s/037WYA
Hieman helmaa kohti levenevä kangastoppi, jossa virkattu painijanselkä.
H;amp;Mwww.hm.com


Toi laukku oli ihan pakko hankkia kun se oli about puoleen hintaan eli reilu kuusi euroa ja oon ettinyt itselle tollasta olkikassia jokapuolelta mut kaikki on ollu vähän rumia ja liian hintavia. Kun noihan ei tunnetusti kestä kun korkeintaan kaks kesää niin miks maksaa siitä sitten jotain viisikymppiä. Sit toi mustavalkoinen toppi näyttää erittäin hyvältä värikkään alaosan kanssa tai sit ihan vaikka mustien farkkujen. Vika toppi oli vaan niin söpö ton kuvioinnin ja virkatun takaosan kanssa, että se huuti päästä ostoskoriin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti